Na jarenlang verschillende horecaondernemingen te hebben gehad in Amsterdam, kwamen wij erachter dat de klant niet altijd in de mogelijkheid is of gewoonweg geen zin heeft om de deur uit te gaan.
Hierdoor is het idee ontstaan om het voor iedereen (in regio amsterdam zuidoost) eten te bestellen bij zijn of haar favoriete restaurant. Door het mogelijk te maken van snelle, betrouwbare en professionele bezorging zijn wij een partner van de lokale restaurants.

Onze aangesloten restaurants betalen bij ons namelijk geen torenhoge tarieven en zorgen hierdoor voor groei van het restaurant.

Deze restaurants gingen je voor

Promotie abonnement

Als restaurant wilt u natuurlijk goed gevonden worden op bijvoorbeeld Google. Immers als het restaurant hoog staat in Google is er meer kans dat uw website of bestelpagina daadwerkelijk bezocht wordt en dat betekent meestal ook meer bestelling en MEER OMZET!

Bij ons kunt u een extra service nemen van €50 per maand zodat wij ervoor zorgen dat er meer verkeer komt op uw website. Uiteraard kunnen we aantonen hoeveel meer mensen er komen. Dit is een abonnement dat weliswaar maandelijks opzegbaar is. Echter zijn wij van mening dat het altijd tijd kost. De kracht van reclame is nog altijd herhalen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt