Wij zijn Foodbirds. Een jong en dynamisch bedrijf opgericht door 2 ondernemers die jarenlange ervaring hebben in de horeca.

Sinds mei 2019 maken wij het mede mogelijk voor restaurants om maaltijden te bezorgen. Maaltijdbezorging is een groeiende markt en het is simpelweg zo dat de vraag naar bezorgen door klanten erg groot is. Het is voor menig restaurant dan ook een geweldige middel om MEER OMZET te genereren.

Extra omzet is erg aantrekkelijk maar er zit een behoorlijke keerzijde aan het bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan het extra personeel dat de bestellingen moet wegrijden, de aanschaf van vervoersmiddelen, onderhoud van deze vervoersmiddelen, de verzekeringen, meer plannen, ongelukken etc.

Allemaal zaken dat wij u uit handen nemen. U maakt de gerechten met zorg en liefde en wij zorgen voor de bezorging. Ons hoofdtaak is uiteraard het tijdig ophalen van uw bestelling om deze professioneel af te leveren aan de klant. Wij zijn immers het visitekaartje van uw restaurant.

Door ons uitgekiende marketingstrategie zullen wij proberen zoveel mogelijk uw restaurant te promoten en dat de klant uiteindelijk via uw eigen website zal gaan bestellen. De website van Foodbirds linkt namelijk door naar de eigen website van het restaurant. Het scheelt u namelijk erg veel geld als klanten uw eigen website weten te vinden in plaats van andere platforms.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt